evenimente

Expoziția de proiecte înscrise în concursul Arhitectura.6 (Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sibiu, Tg. Mureș, Reghin, Rm. Vâlcea, Gheorgheni)

Proiectele selecționate după prima etapă a concursului, în număr de 52, cu menționarea câștigătorilor, vor fi expuse  în locuri de interes pentru public, în aer liber.

Proiecții de filme de arhitectură (Brașov,  Sibiu)

Proiecțiile de film aduc în atenție subiecte și problematici care privesc arhitectura si lumea de azi. În colaborare cu festivalul UrbanEye, vor fi proiectate câte două filme în Brașov și Sibiu

Atelier de fotografie de arhitectură (Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc,  Sibiu, Tg. Mureș, Rm. Vâlcea)

Umblăm prin oraș și facem fotografii împreună. Invitat arh. Andrei Mărgulescu, București. Participanții vor veni cu echipament foto, nu este impusă o limitare. Înscriere  prealabilă pe arhitectura6@gmail.com

Ateliere pentru copii –  De-a arhitectura (Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc,  Sibiu, Tg. Mureș, Rm. Vâlcea)

Scopul acestui atelier este de a ajuta copiii să înțeleagă arhitectura și mediul construit și implicit procesele complexe care le transformă mediul în care trăiesc. Casa, școala, cartierul, orașul și comunitatea lor îi formează pe acești viitori cetățeni, le dau un mesaj despre locul lor în lume și afectează calitățile fizice și psihologice ale vieților lor. Calitatea arhitecturii și a mediului construit de mâine depinde de ei.

Atelierul va fi susținut de doi membri ai programului cultural De-a arhitectura (www.de-a-arhitectura.ro).

Zilele porților deschise ale birourilor de arhitectură

Scopul acestui eveniment este de a aduce arhitectura, arhitecții și publicul larg împreună și de a revela procesul creației de arhitectură.

Tururi ghidate

Vă invităm la plimbări prin orașe: tururi ghidate la clădiri recent realizate și premiate de Arhitectura.6

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.