Lăsăm în urmă un impact durabil asupra comunității.

Evenimentul consacrat al Bienalei [arhitectura.6] este expoziția-concurs de arhitectură și premierea lucrărilor selectate de un juriu format din personalități recunoscute, atât din breasla arhitecților, cât și din afara acesteia.

Scopul acestei expoziții-concurs este promovarea arhitecturii de calitate și generarea de discuții critice despre arhitectura recent construită prin încurajarea colaborării, a creativității și a responsabilității față de mediu.

Ne propunem ca evenimentul să devină prilejul deschiderii acestor discuții către publicul larg și să catalizeze promovarea arhitecților în societate. În spiritul acestei deschideri, în acest an, pentru fiecare categorie din concurs va fi acordat un premiu care va fi oferit în funcție de votul publicului larg care va putea vota printr-un canal din mediul online.

Participarea este deschisă arhitecților membri ai Filialelor Teritoriale OAR Brașov-Covasna-Harghita, OAR Sibiu-Vâlcea și OAR Mureș precum și colectivelor coordonate de arhitecți membri ai celor trei Filiale. De asemenea pot participa arhitecți membri și colective coordonate de arhitecți membri ai oricărei Filiale Teritoriale OAR cu condiția ca lucrarea înscrisă în concurs să fie localizată într-unul dintre cele șase județe: Brașov, Covasna, Harghita, Sibiu, Vâlcea și Mureș.

Lansarea concursului

22 FEB

Predare etapa I

24 MAI / 16.00

Anunțarea proiectelor selecționate

28 MAI

Predare etapa II

05 IUN / 16.00

Kit concurs

proiecte selectionate

Descarcă lista proiectelor selecționate pentru Concursul de Arhitectură ”Nature Paths”

predeare proiect

Toate materialele se vor preda exclusiv în format digital arhivat .ZIP. Folosește butonul de mai jos pentru a încărca fișierele pe WeTransfer!

No entries found

Se incarca galeria de proiecte....

Photo contest ist over
Photo contest ist over
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
  
  

Sectiunile concursului

a
When your members create content, make progress and succed, they stick around.

The very best of our sponsors for Tokyo Design expo '22 are on the loose

*20% discount for early bird sign up, don't miss your chance.

t