Vrem ca fiecare pasionat de arhitectură și sustenabilitate, să se simtă inspirat să acționeze, să creeze și să protejeze.

În completarea expoziției-concurs de arhitectură, acest concurs dedicat arhitecților stagiari încurajează inovația, relația om-natură și abordările tehnologice.

Încurajăm arhitecții la început de drum să își poată exprima creativitatea, să reușească să întărească relația omului cu natura, să îmbine mediul înconjurător cu tehnologia, cu nevoia continuă de a fi văzut.

Este o ocazie de a crea și de a da formă spațiului nostru cotidian. Într-o lume dinamică, aceste proiecte reprezintă nu doar elemente estetice, ci și un angajament față de comunitate și mediu, aducând schimbarea la nivel local și inspirând perspective noi.

Participarea este deschisă arhitecților stagiari membri ai Filialelor Teritoriale OAR Brașov-Covasna-Harghita, OAR Sibiu-Vâlcea și OAR Mureș precum și colectivelor interdisciplinare coordonate de arhitecți stagiari, membri ai celor trei Filiale. De asemenea pot participa arhitecți stagiari membri și colective coordonate de arhitecți stagiari membri ai oricărei Filiale Teritoriale OAR cu condiția ca lucrarea înscrisă în concurs să fie localizată în unul dintre cele șase județe: Brașov, Covasna, Harghita, Sibiu, Vâlcea și Mureș.

Lansarea concursului

18 MAR

Predare

17 IUNIE / 16.00

kit concurs

Descarcă kitul pentru participarea la concursul de arhitectură. Acesta conține Regulamentul de Concurs și Layout-uri pentru planșele de proiect.

predeare proiect

Toate materialele se vor preda exclusiv în format digital arhivat .ZIP. Folosește butonul de mai jos pentru a încărca fișierele pe WeTransfer!

Sectiunile concursului

a
When your members create content, make progress and succed, they stick around.

The very best of our sponsors for Tokyo Design expo '22 are on the loose

*20% discount for early bird sign up, don't miss your chance.

t